Servito is dé leverancier van non-food artikelen tbv horeca, grootkeuken, bakkerij, slagerij, instellingen en scholen
Machinery - Porselein - Glaswerk - Bestek - Zaalmateriaal - Papierwaren - Producten
|| EIGEN TECHNISCHE DIENST ||

Vaatwasmachine grootkeuken kopen: waar moet u op letten?

Beschikt u over een grootkeuken, en wil u een vaatwasmachine voor uw grootkeuken kopen?
U weet ongetwijfeld dat het reilen en zeilen binnen een grootkeuken bijna een aparte onderneming vormt. U moet uw beschikbare personeel slim inzetten, de grootkeuken altijd perfect hygiënisch te houden en de apparatuur in uw grootkeuken zo plaatsen dat alles en iedereen soepeltjes met elkaar werkt.

De inrichting van uw grootkeuken is daarom van essentieel belang. Een efficiënte en handige inrichting voorziet immers in een goede dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is de kwaliteit van de apparatuur minstens even belangrijk. U moet kunnen vertrouwen op de apparaten die u heeft staan, omdat anders de gehele grootkeuken stil zou kunnen vallen! Koop en investeer daarom altijd in uitstekende apparatuur. Op langere termijn zult u hier zeker de vruchten van plukken.

Hygiëne is een topprioriteit in een grootkeuken

Zoals we hierboven al hebben aangegeven, is hygiëne in uw grootkeuken en de spullen die u in de grootkeuken gebruikt een belangrijke aangelegenheid. Uw personeel moet kunnen beschikken over een propere werkvloer. En uiteraard verwachten degenen die bediend worden niets minder dan blinkend en proper servies, glaswerk en bestek. Eén van de meest belangrijke aankopen die u dus zult doen voor uw grootkeuken is de aanschaf van een vaatwasmachine.

De grootte van uw grootkeuken en het aantal mensen dat de keuken moet bedienen bepaalt hoeveel vaatwasmachines u nodig heeft. Begint u binnenkort een onderneming, dan verdient het ten zeerste aanbeveling u goed te laten adviseren over de inrichting en installatie van uw grootkeuken. Het beste laat u dit aan een specialist over, die u precies kan vertellen hoe u alles zo slim en vakkundig mogelijk kunt realiseren.

Bent u al de eigenaar van een grootkeuken, dan kunt u allicht eens onderzoek doen naar de positieve gevolgen van het aanschaffen van een gloednieuwe vaatwasmachine.

Vaatwasmachine grootkeuken kopen? Wat zijn de vereisten?

Een vaatwasmachine voor een grootkeuken moet in de eerste plaats natuurlijk goed afwassen. Dat spreekt vanzelf. Maar een vaatwasmachine die uitstekend uw vaat wast en dit ook nog eens heel snel doet, is een veel slimmere optie. Veel oudere modellen zijn in vergelijking met het nieuwe aanbod traag geworden. De nieuwe apparatuur die tegenwoordig voorhanden is, heeft vele geweldige functies. U kunt vrijwel alles zelf instellen en precies zoals u het wilt, hetgeen uw werk een heel stuk aangenamer en simpeler zal maken.

Alle vaatwasmachines dienen aan specifieke veiligheidsvoorschriften te voldoen, alsmede qua hygiëne goedgekeurd te worden, wilt u ze in een grootkeuken kunnen plaatsen. Wanneer u dus besluit een nieuwe vaatwasmachine voor uw grootkeuken te kopen, let hier dan goed op. 

Koopt u bij Servito een afwasmachine voor uw grootkeuken, dan bent u in ieder geval 100% zeker dat ons gehele aanbod aan alle kwaliteitseisen voldoet. U hoeft zich enkel nog maar bezig te houden met de dagelijkse planning van uw grootkeuken.
Bovendien zijn wij niet enkel een leverancier van grootkeukenapparatuur. Wij kunnen u ook voorzien van deskundig advies betreffende de inrichting en installatie van uw grootkeuken en voorzien ook in onderhoud en onderhoudsproducten van en voor uw vaatwasmachine. Bel ons gerust om te informeren naar de vele mogelijkheden.

Op zoek naar een groothandel horecamateriaal? Contacteer ons vrijblijvend