Servito is dé leverancier van non-food artikelen tbv horeca, grootkeuken, bakkerij, slagerij, instellingen en scholen
Machinery - Porselein - Glaswerk - Bestek - Zaalmateriaal - Papierwaren - Producten
|| EIGEN TECHNISCHE DIENST ||

Totaalinrichting van grootkeukens in regio Lillo

Wanneer u een horecazaak bent gestart in regio Lillo, kan het aanbod aan keukenapparatuur u misschien wel doen duizelen. Er zijn zo ontzettend veel opties met al evenveel verschillende toepassingen, dat u door de spreekwoordelijke bomen het bos misschien niet meer ziet. U had misschien al een lijstje opgesteld, maar begint nu te twijfelen of dat lijstje wel voldoende is?

Gelukkig kunnen wij u helpen! Wij van Servito hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, inrichten en samenstellen van horecakeukens. Omdat wij merken dat (horeca-)ondernemers wel vaker vastlopen bij het inrichten van hun keuken, hebben wij een totaalpakket aan diensten waarmee wij u alle zorgen uit handen kunnen nemen. U wordt efficiënt geholpen, met de zekerheid van kwalitatief hoogstaande grootkeukenapparaten en horeca-apparatuur die precies afgestemd zijn op de noden van uw zaak.

Grootkeuken machines en materiaal regio Lillo

De enorme hoeveelheid aan beschikbare apparatuur is waarschijnlijk de grootste valkuil voor (nieuwe) uitbaters van een restaurant of brasserie. U begint met een vastomlijnd plan, maar komt er gaandeweg achter dat er veel meer opties zijn dan dat u voor mogelijk had gehouden. Dit kan leiden tot keuzestress, want welke grootkeukenapparaten hebt u nu precies nodig voor een efficiënte uitoefening van uw vakmanschap?

Het zou kunnen dat u zo een hele resem dure apparaten aanschaft die u achteraf toch niet nodig blijkt te hebben. Vermijd het maken van onnodige kosten en laat u van in het begin in de inrichting van uw grootkeuken bijstaan door iemand met kennis van zaken. Samen met u, kijken we na welke apparatuur het meest geschikt is voor uw specifieke noden.

Plan van aanpak voor het juiste grootkeukenmateriaal

Bij het ontwerpen van een horecakeuken moeten diverse zaken bekeken worden. Wat is de corebusiness van uw zaak? Hoeveel couverts moet uw eetgelegenheid dagelijks kunnen serveren? Welke gerechten wil u uw gasten kunnen voorschotelen? Hoe uitgebreid is de kaart? En uit welke producten bestaan uw gerechten? Een grillrestaurant zal bijvoorbeeld andere apparatuur nodig hebben dan een vegetarisch restaurant. En het aanbod van een bedrijfsrestaurant verschilt danig van dat van een sterrenrestaurant.

Door in een vroeg stadium al een duidelijke schets te maken van uw ondernemingsdoelen en de bijbehorende capaciteit, schept u orde in uw planning en kunt u meer gericht de juiste keuzes maken, rekening houdend met uw budget.

Totaalinrichting grootkeuken regio Lillo

Het maken van een plan vereist de nodige basiskennis. Als horecaondernemer beschikt u ongetwijfeld over een ruime mate aan ervaring, maar de kans is groot dat u in mindere mate over tijd beschikt. Servito helpt u graag met de planning, inrichting en realisatie van uw horecakeuken. Zo hebt u de tijd om andere dringende zaken in orde te brengen.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We bespreken samen uw situatie, en komen gegarandeerd tot een passende oplossing die zorgt voor een vliegende start van uw (horeca-)zaak in regio Lillo.