Servito is dé leverancier van non-food artikelen tbv horeca, grootkeuken, bakkerij, slagerij, instellingen en scholen
Machinery - Porselein - Glaswerk - Bestek - Zaalmateriaal - Papierwaren - Producten
|| EIGEN TECHNISCHE DIENST ||

Ontwerpen en installeren van grootkeukens Merchtem

Bent u onlangs een nieuwe (horeca-)onderneming gestart in regio Merchtem? Of heeft u misschien toekomstplannen in die richting? Een grootkeuken is een essentieel onderdeel van iedere horecazaak, en is aan diverse eisen onderhevig. Niet alleen moet de kwaliteit van de apparatuur voldoen aan allerhande strenge kwaliteitseisen. U moet daarnaast ook een keuze maken uit verschillende soorten en merken van grootkeukenapparatuur. Deze apparaten moeten bovendien op een zo efficiënt mogelijke manier geïnstalleerd worden, vaak binnen een vast aantal vierkante meters. Niet het meest simpele klusje dus!

Maar ik heb al een succesvolle horecaonderneming!

Bent u een doorgewinterde horecaondernemer in regio Merchtem? Dan beschikt u ongetwijfeld al over een grootkeuken. Net zoals in vrijwel elke andere zakelijke branche is er echter ook hier sprake van voortdurende vooruitgang en ontwikkeling op het gebied van keukens en keukenapparatuur. Zelfs de meest gevestigde restaurants, brasseries, tea-rooms en cafés kunnen baat hebben bij een geheel persoonlijke en op maat afgestemde (her)inrichting van de (groot-)keuken. Dit hoeft niet meteen een hele verbouwing te betekenen; ook kleinschalige veranderingen en verschuivingen kunnen al heel wat voordeel betekenen.

Beschikt u bijvoorbeeld al over een combisteamer? Naast conventionele ovens en gasfornuizen, kunt u nu ook opteren voor een steamer die op uitermate gezonde én snelle wijze voedsel gaar stoomt. Stomen is sinds enkele jaren aan een overweldigende opmars begonnen, mede door het behoud van diverse nutriënten in het bereide gerecht. Vooruitstrevende restaurants die hun klanten gezonde voeding willen voorschotelen, hebben hier baat bij. Dit geldt overigens ook voor organisaties die voor kwetsbare groepen maaltijden bereiden. Denk aan rusthuizen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en opvangcentra.

Installatie van grootkeukens voor nieuwe ondernemers in Merchtem

Nieuwe ondernemers in regio Merchtem, met name binnen de horecabranche, krijgen te maken met heel wat administratie en zaken waarmee ze bij de opstart van hun zaak rekening moeten houden. Kwaliteitseisen met betrekking tot de zaak en het personeel, de benodigde vergunningen, de inrichting van de horecagelegenheid, het vinden van leveranciers en een partner voor hygiëne en schoonmaak… Al met al een hele lijst aan zaken, terwijl u het liefst van al bezig bent met uw corebusiness: klanten verwennen met lekkere gerechten.

Geen nood! Wij kunnen u op heel wat gebieden direct helpen! Wanneer wij instaan voor de inrichting en het ontwerp van uw grootkeuken, dan heeft dit meteen gunstige invloed hebben op uw activiteiten. Wij zorgen voor de beste opstelling voor zowel de bereiding van voedsel als de daaropvolgende schoonmaakwerkzaamheden. Wij geven u ook eenduidig advies over de diverse mogelijkheden van apparatuur. Samen realiseren we uw droomkeuken.

Ook voor organisaties met een secundaire horecacomponent

Uiteraard hebben niet alleen restaurants en eetgelegenheden een grootkeuken. Ook zorginstellingen, traiteurs, slagers en beenhouwers, (banket)bakkers, tafelhouders, caterers, overheidsinstellingen… maken bij de uitoefening van hun activiteit gebruik van een grootkeuken. enzovoorts. Voor elke sector en voor elke grootkeuken bieden wij mogelijkheden en opties, die gaan van het vervangen van keukenapparatuur tot het ontwerpen van een volledig nieuwe keuken.

Uw grootkeukenspecialist in regio Merchtem

Gaat u uw grootkeuken vernieuwen? Of wil u een nieuwe keuken laten installeren? Heeft u nood aan specialistisch advies in regio Merchtem? Laat het ons weten en wij komen snel bij u langs om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Dankzij ons uitgebreide productgamma en onze ruime expertise, kunnen we u zeer uiteenlopende oplossingen aanbieden. Voor totaalprojecten kunnen wij zelfs uw droomkeuken in 3D visualiseren, zodat u zich op voorhand al een perfect beeld kunt vormen van uw investering. In ieder geval geven wij te allen tijde de garantie dat we 100% betrokken zijn bij uw vakgebied en alles uit de kast halen om een geweldig resultaat te bereiken!