Grootkeukenmateriaal kopen in regio Baasrode

Bent u onlangs een horecazaak begonnen in regio Baasrode? Of baat u al een tijdje een restaurant, eethuis, brasserie of café uit in regio Baasrode, en maakt u gebruik van een grootkeuken? Dan zal het ongetwijfeld voorkomen, dat u op structurele basis nood hebt aan horecamateriaal voor uw bedrijf. Dit kunnen kleine aankopen zijn, zoals een keukenmengkraan, bestek, textiel of glaswerk dat geregeld aan vervanging toe is. Maar ook de aankoop van grotere apparatuur zal zo nu en dan tevens de revue passeren, denk bijvoorbeeld aan ovens, combisteamers, industriële vaatwassers en of koelapparatuut.

In al deze gevallen, zowel voor klein als groot materiaal, kan Servito.be u uitstekend van dienst zijn. Voor werkelijk elk onderdeel van de grootkeuken kan u bij ons terecht voor een passende oplossing.

Kleine materialen voor de grootkeuken

Een horecazaak uitbaten in regio Baasrode is een veeleisende onderneming. U moet immers continu over goed werkend en schoon horecamateriaal beschikken om uw gasten adequaat en in de meest hygiënische omstandigheden te kunnen bedienen. Bent u op zoek naar een vaste, betrouwbare leverancier voor tafelaankleding, diverse textielproducten, bestek, papierwaren, glazen, porselein en aardewerk en daarnaast ook uiteenlopende onderhoudsmaterialen? Bij Servito.be kunt u zeer gemakkelijk, ook dankzij onze webshop, al deze producten op structurele basis bestellen. Al het materiaal wordt snel en vakkundig geleverd.

Diverse grootkeukenmaterialen en grootkeukenapparatuur

Naast klein horecamateriaal, bestaat een grootkeuken natuurlijk ook uit grootkeukenapparatuur: industriële ovens, koelsystemen, vriezers, combisteamers, vacuümmachines, grillapparatuur, vaatwassers… noem maar op. Deze apparaten zijn allemaal weer onder te verdelen in diverse soorten, afmetingen en merken. De apparaten die voor uw zaak geschikt zijn, hangen af van de aard van uw onderneming en de hoeveelheid voedsel die u dagelijks bereidt. Een bedrijfsrestaurant is slechts enkele uren per dag geopend, maar een brasserie of restaurant in regio Baasrode draait al gauw ruim 12 uur per dag. In het laatste geval heeft u meer baat bij solide en veelzijdige apparaten die ook tegen een stootje kunnen. De vaatwasser zal immers heel wat uren moeten draaien.

Advies op maat en een betrokken aanpak

Servito.be is dé leverancier van non-food artikelen voor horecaondernemingen, grootkeukens, bakkerijen, slagerijen, diverse instellingen met een grootkeuken en scholen. Wij hebben jarenlange ervaring met werkelijk elk aspect dat verbonden is met grootkeukens en grootkeukenapparatuur en zetten deze expertise graag in om u van dienst te kunnen zijn met uw onderneming en de daarmee gepaard gaande behoeften.

Of u nu een startende ondernemer bent, of reeds jarenlang actief bent binnen de horeca, in alle gevallen kunnen wij u vakkundig adviseren met betrekking tot de zeer diverse eisen waaraan uw onderneming dient te voldoen. Heeft u een nieuwe industriële oven nodig, maar weet u nog niet zeker welke uitvoering bij uw wensen past? Dan helpen wij u graag. Wij hebben meerdere merken beschikbaar binnen ons aanbod en kunnen u diverse opties voorstellen. Of overweegt u een gloednieuw restaurant te openen in regio Baasrode en bent u op zoek naar een gedegen partner die kan helpen met de inrichting van uw grootkeuken? Voor totaalprojecten kunnen wij uw droomkeuken in 3D visualiseren, met alle bijbehorende opties, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw investering.

Neem contact met ons op

In alle bovenstaande gevallen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken dan snel een afspraak om bij u langs te komen, om uw situatie te inventariseren en u van verschillende en passende opties te voorzien. Met onze jarenlange expertise en vooral ook liefde voor het vak, denken wij graag met u mee.

Op zoek naar grootkeukenmateriaal? Contacteer ons vrijblijvend